FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés. Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Kumaha carana abdi tiasa sampel?

Lamun perlu sampel pikeun nguji, urang bisa nyieun salaku per pamundut anjeun. Upami éta produk biasa kami di saham, anjeun ngan ukur mayar biaya pengiriman barang sareng sampel gratis.

Naha anjeun tiasa ngadamel desain pikeun kami?

jasa OEM atanapi ODM sadia. Urang tiasa ngarancang produk sareng pakét dumasar kana kabutuhan palanggan

Kumaha upami warnana?

Warna biasa produk pikeun milih nyaéta bodas, héjo, biru Warna séjén ogé bisa dipilih.

Kumaha ngeunaan bahan?

pp non-anyaman, karbon aktif (opsional), katun lemes, ngalembereh ditiup filter, klep (opsional).

Kumaha upami waktos kalungguhan pikeun produksi masal?

Jujur, éta gumantung kana kuantitas pesenan sareng usum anjeun nempatkeun pesenan. Umumna disebutkeun, waktu kalungguhan téh ngeunaan 20-25days. Ku kituna kami nyarankeun yén anjeun ngamimitian panalungtikan samemehna mungkin.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal: 30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur. Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang. Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung. Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Ninggalkeun Pesen Anjeun