Tentang Kami

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd

Tentang Kami

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. diadegkeun dina 1990, baheulana kawanoh salaku Chaomei Industrial Company of Chinese Academy of Sciences. Éta mangrupikeun perusahaan masker produksi PPE profésional Cina anu tahan debu profésional kalayan skala kelas munggaran di Cina. Ayeuna, produk perusahaan utamina kalebet: séri topéng pelindung padamelan industri, séri masker pelindung médis, séri topéng pelindung PM2.5 sipil sareng produk cuci kimia sapopoé, sareng sajabana, anu parantos lulus sistem manajemen Kualitas IS09001, sistem manajemen lingkungan ISO14000, ISO18000. Sistim manajemén kaamanan sarta kaséhatan, Éropa ceen146: 2001 pencegahan lebu industri jeung Éropa ceen14683: 2005 standar panyalindungan médis sarta sertifikasi sistem. Pausahaan boga lisénsi produksi produk industri nasional, tanda kaamanan artikel panyalindungan tanaga gawé husus, lisénsi produksi alat médis sarta lisénsi pendaptaran produk alat médis. Produk panyalindungan sipil parantos lulus standar grup "topeng pelindung PM2.5" taj1001-2015 sareng standar nasional "topeng pelindung harian" GB / t32610- 2016 sertifikasi.

Pangwangunan

Saatos pangwangunan, pangsa pasar sareng pangaruh merek Chaomei aya di payuneun industri domestik, sareng éta ogé diakuan salaku salah sahiji usaha ngarah di industri. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 800 karyawan sareng kapasitas produksi taunan langkung ti 400 juta. Ayeuna, bakat inovasi ilmiah sareng téknologi langkung ti 20% perusahaan. Pausahaan ieu dilengkepan puseur nguji-kelas munggaran, puseur R & D jeung puseur e-commerce di imah jeung di mancanagara. Eta geus dimekarkeun sarta dihasilkeun leuwih ti 100 jenis sarta spésifikasi produk dina dua runtuyan cuci kimia poean jeung panyalindungan engapan, sarta diala 4 penemuan jeung 35 model utiliti patén-patén pikeun minuhan kaperluan grup béda. Salian popularitas sareng reputasi anu luhur, perusahaan kami ogé produsén masker anu munggaran kalayan alat sterilisasi étiléna oksida di Cina.
Diadegkeun Dina
KARYAWAN
jutaan
PRODUKSI
jenis
PRODUK

Ninggalkeun Pesen Anjeun