Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. diadegkeun dina 1990
Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. diadegkeun dina 1990, baheulana kawanoh salaku Chaomei Industrial Company of Chinese Academy of Sciences. Éta mangrupikeun perusahaan masker produksi PPE profésional Cina anu tahan debu profésional kalayan skala kelas munggaran di Cina. Ayeuna, produk perusahaan utamina kalebet: séri topéng pelindung padamelan industri, séri topéng pelindung médis, séri topéng pelindung PM2.5 sipil sareng produk cuci kimia sapopoé, jsb.

Ninggalkeun Pesen Anjeun