Rreth Nesh

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd

Rreth nesh

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. u themelua në vitin 1990, e njohur më parë si Kompania Industriale Chaomei e Akademisë Kineze të Shkencave. Është një ndërmarrje profesionale e avancuar e prodhimit të maskave profesionale kineze të PPE, rezistente ndaj pluhurit, me shkallë të klasit të parë në Kinë. Aktualisht, produktet e kompanisë përfshijnë kryesisht: seritë e maskave mbrojtëse industriale profesionale, seritë e maskave mbrojtëse mjekësore, seritë e maskave mbrojtëse civile PM2.5 dhe produktet e larjes kimike të përditshme, etj., të cilat kanë kaluar sistemin e menaxhimit të cilësisë IS09001, sistemin e menaxhimit mjedisor ISO14000, ISO18000 sistemi i menaxhimit të sigurisë dhe shëndetit, parandalimi i pluhurit industrial ceen146:2001 evropian dhe standardet evropiane të mbrojtjes mjekësore ceen14683:2005 dhe certifikimi i sistemit. Kompania ka licencën kombëtare të prodhimit të produkteve industriale, shenjën e sigurisë së artikujve të veçantë të mbrojtjes së punës, licencën e prodhimit të pajisjeve mjekësore dhe licencën e regjistrimit të produktit të pajisjeve mjekësore. Produktet e mbrojtjes civile kanë kaluar standardin e grupit "Maska mbrojtëse PM2.5" taj1001-2015 dhe standardin kombëtar "maskë mbrojtëse ditore" GB/t32610- 2016.

Zhvillimi

Pas zhvillimit, pjesa e tregut dhe ndikimi i markës Chaomei janë në krye të industrisë vendase, dhe gjithashtu njihet si një nga ndërmarrjet kryesore në industri. Kompania ka më shumë se 800 punonjës dhe një kapacitet vjetor prodhimi prej më shumë se 400 milionë. Aktualisht, talentet e inovacionit shkencor dhe teknologjik përbëjnë më shumë se 20% të kompanisë. Kompania është e pajisur me qendra testimi të klasit të parë, qendra R & D dhe qendra të tregtisë elektronike brenda dhe jashtë vendit. Ajo ka zhvilluar dhe prodhuar më shumë se 100 lloje dhe specifikime produktesh në dy seri të larjes kimike të përditshme dhe mbrojtjes së frymëmarrjes, dhe ka marrë 4 shpikje dhe 35 patenta të modeleve të dobishme për të përmbushur nevojat e grupeve të ndryshme. Përveç popullaritetit dhe reputacionit të lartë, kompania jonë është gjithashtu prodhuesi i parë i maskave me pajisje për sterilizimin e oksidit të etilenit në Kinë.
U themelua në
PUNONJËSIT
milion
PRODHIMI
llojet
PRODUKTET

Lini Mesazhin Tuaj