Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. u themelua në vitin 1990
Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. u themelua në vitin 1990, e njohur më parë si Kompania Industriale Chaomei e Akademisë Kineze të Shkencave. Është një ndërmarrje profesionale e avancuar e prodhimit të maskave profesionale kineze të PPE, rezistente ndaj pluhurit, me shkallë të klasit të parë në Kinë. Aktualisht, produktet e kompanisë përfshijnë kryesisht: seritë e maskave mbrojtëse industriale në punë, seritë e maskave mbrojtëse mjekësore, seritë e maskave mbrojtëse civile PM2.5 dhe produktet e larjes kimike të përditshme, etj.

Lini Mesazhin Tuaj