За нас

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd

За нас

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. е основана во 1990 година, порано позната како индустриска компанија Chaomei на Кинеската академија на науките. Тоа е напредно професионално претпријатие за производство на професионални маски од кинеска ППЕ отпорно на прашина со првокласна вага во Кина. Во моментов, производите на компанијата главно вклучуваат: серии за индустриски професионални заштитни маски, серии медицински заштитни маски, серии заштитни маски за цивилна PM2.5 и дневно хемиски производи за перење, итн., кои имаат положено IS09001 систем за управување со квалитет, ISO14000 систем за управување со животната средина, ISO18000 систем за управување со безбедност и здравје, европски ceen146:2001 спречување на индустриска прашина и европски ceen14683:2005 стандарди за медицинска заштита и сертификација на системот. Компанијата има национална лиценца за производство на индустриски производи, безбедносна ознака на специјални производи за заштита на трудот, лиценца за производство на медицински помагала и лиценца за регистрација на производ за медицински помагала. Производите за цивилна заштита го поминаа групниот стандард „ПМ2.5 заштитна маска“ taj1001-2015 и националниот стандард „дневна заштитна маска“ GB / t32610- 2016 година.

Развој

По развојот, пазарниот удел и влијанието на брендот Chaomei се во првите редови на домашната индустрија, а исто така е препознаен како едно од водечките претпријатија во индустријата. Компанијата има повеќе од 800 вработени и годишен производствен капацитет од повеќе од 400 милиони. Во моментов, талентите за научни и технолошки иновации сочинуваат повеќе од 20% од компанијата. Компанијата е опремена со првокласни центри за тестирање, центри за истражување и развој и центри за е-трговија дома и во странство. Има развиено и произведено повеќе од 100 видови и спецификации на производи во две серии дневно хемиско перење и респираторна заштита и доби 4 патенти за пронајдок и 35 корисни модели за да ги задоволи потребите на различни групи. Покрај неговата висока популарност и репутација, нашата компанија е и првиот производител на маски со опрема за стерилизација со етилен оксид во Кина.
Основана е во
ВРАБОТЕНИ
милион
ПРОИЗВОДСТВО
типови
ПРОИЗВОДИ

Оставете ја вашата порака