Jiande Chaomei Daily Chemical Co., Ltd. е основана во 1990 година
Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. е основана во 1990 година, порано позната како Чаомеи индустриска компанија на Кинеската академија на науките. Тоа е напредно професионално претпријатие за производство на професионални маски од кинеска ППЕ отпорно на прашина со првокласна вага во Кина. Во моментов, производите на компанијата главно вклучуваат: серии за индустриски професионални заштитни маски, серија медицински заштитни маски, серија заштитни маски за цивилна PM2.5 и дневни хемиски производи за перење итн.

Воведување на производот

МАСКА ТИП НА СВИТКА

МАСКА ТИП ЧАШИ

ПЛАНАРЕН РЕСПИРАТОР ЗА ЕКОТНА УПОТРЕБА

Сила на компанијата

Вести од компанијата

Оставете ја вашата порака