Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa rega sampeyan?

Rega bisa diganti gumantung saka pasokan lan faktor pasar liyane. Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan sampeyan hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Carane aku bisa njaluk sampel?

Yen sampeyan butuh sampel kanggo dites, kita bisa nggawe kaya sing dikarepake. Yen produk biasa ing saham, sampeyan mung mbayar biaya pengiriman lan sampel gratis.

Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

Layanan OEM utawa ODM kasedhiya. Kita bisa ngrancang produk lan paket adhedhasar kabutuhan pelanggan

Kepiye babagan warna?

Werna biasa produk sing kudu dipilih yaiku putih, ijo, biru Werna liyane uga bisa dipilih.

Kepiye babagan materi?

pp non-woven, karbon aktif (opsional), katun alus, nyawiji diunekake Filter, katup (opsional).

Apa babagan lead time kanggo produksi massal?

Jujur, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, wektu timbal kira-kira 20-25 dina. Dadi disaranake sampeyan miwiti pitakon sedurunge bisa.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Sampeyan bisa nggawe pembayaran menyang akun bank, Western Union utawa PayPal: 30% simpenan ing advance, 70% imbangan marang salinan B/L.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor sing berkualitas tinggi. Kita uga nggunakake pengepakan bahaya khusus kanggo barang mbebayani lan pangirim panyimpenan kadhemen sing divalidasi kanggo barang sing sensitif suhu. Kemasan khusus lan syarat packing non-standar bisa uga dikenani biaya tambahan.

Kepiye babagan biaya pengiriman?

Biaya pengiriman gumantung saka cara sampeyan milih kanggo njupuk barang. Express biasane cara paling cepet nanging uga paling larang. Kanthi angkutan laut minangka solusi sing paling apik kanggo jumlah gedhe. Tarif pengiriman sing tepat mung bisa diwenehake yen kita ngerti rincian jumlah, bobot lan cara. Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.


Kirim pesen kanggo kita:

Ninggalake Pesen Panjenengan