Babagan awake dhewe

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Jiande Chaomei Daily Chemicals Co., Ltd. didegaké ing 1990, biyèné dikenal minangka Chaomei Industrial Company saka Chinese Academy of Sciences. Iki minangka perusahaan topeng produksi profesional PPE profesional Cina sing tahan debu kanthi skala kelas pertama ing China. Saiki, produk perusahaan utamane kalebu: seri topeng protèktif industri, seri topeng protèktif medis, seri topeng protèktif PM2.5 sipil lan produk cuci kimia saben dina, lan sapiturute, sing wis lulus sistem manajemen mutu IS09001, sistem manajemen lingkungan ISO14000, ISO18000 sistem manajemen safety lan kesehatan, Eropah ceen146: 2001 pencegahan bledug industri lan Eropah ceen14683: 2005 standar pangayoman medical lan sertifikasi sistem. Perusahaan kasebut nduweni lisensi produksi produk industri nasional, tandha keamanan artikel perlindungan tenaga kerja khusus, lisensi produksi piranti medis lan lisensi registrasi produk piranti medis. Produk perlindungan sipil wis lulus standar klompok "topeng pelindung PM2.5" taj1001-2015 lan standar nasional "topeng pelindung saben dina" GB / t32610- 2016 sertifikasi.

Pangembangan

Sawise pangembangan, pangsa pasar lan pengaruh merek Chaomei ana ing ngarep industri domestik, lan uga diakoni minangka salah sawijining perusahaan utama ing industri kasebut. Perusahaan iki duwe luwih saka 800 karyawan lan kapasitas produksi taunan luwih saka 400 yuta. Saiki, bakat inovasi ilmiah lan teknologi luwih saka 20% saka perusahaan. Perusahaan kasebut dilengkapi pusat tes kelas siji, pusat R&D lan pusat e-commerce ing njero lan luar negeri. Wis dikembangaké lan diprodhuksi luwih saka 100 jinis lan specifications produk ing rong seri saben dina ngumbah kimia lan pangayoman ambegan, lan entuk 4 penemuan lan 35 paten model sarana kanggo nyukupi kabutuhan kelompok beda. Saliyane popularitas lan reputasi sing dhuwur, perusahaan kita uga dadi produsen topeng pertama kanthi peralatan sterilisasi etilena oksida ing China.
Didegake ing
KARYAWAN
yuta
PRODUKSI
jinis
PRODUK

Ninggalake Pesen Panjenengan